Standard.al

Organizata kriminale ‘Mos e rruj K…’

0

Të gjithë qoftet e Bild ku Rilindja del tamam si një organizatë kriminale, (fatmirësisht mafiozë debilë që iu duket sikur flasin me gjyshen në telefon), ku njerëzit promovohen në detyrë vetëm e vetëm se dinë të vjedhin vota, ku ka me qindra vepra penale etj etj….

Në gjithë këtë batërdi të bie në sy një refren i përdorur nga gjithë zyrtarët, nga gjithë mafiozet e çdo niveli:

‘Mos e rruj K…’ Pas çdo batërdie, çdo krim, ‘Mos e rruj K…’, Mos e rruj K’, fill i kuq i Rilindjes…’, ‘Mos e rruj K…’ dhe ti i OSBE, ti i BE apo ti e Ambadadës Amerikane ,….

Po kaq shumë sa është përmend ‘Mos e rruni K…’ Nuk ka si mos dale dikush me një brisk të madh e t’ia presë të gjithëve dhe K… poshtë dhe kokën sipër:

Vazhdoni ‘Mos e rruni K…’

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.