Standard.al

Gjendja sot në Kuvend…!!! Dalin fotot/ Njëri mbulon fytyrën, tjetri kruan kokën se nuk di ç’të bëjë…

0

Video përgjimet e publikuara nga Bild e kanë trondit me themele Edi Ramën dhe mazhorancën e tij të Rilindjes.

Se sa e rëndë është situata pas daljes së përgjimeve të Bild, mjafton të shikosh se si ishte gjendja sot në Kuvendin njëpartik të Shqipërisë.

Gazetari Artan Cena ka publikuar në Facebook një foto nga seanca e sotme e parlamentit ku duket gjendja e vërtetë e Ramës dhe njerëzve të tij.

‘Njëri mbulon fytyrën, tjetri kruan kokën se nuk di ç’të bëjë, ta lëshojë atë që ka poshtë apo ta mbajë.

Një tjetër aty është thjeshte figurant, se nuk bën dot asgjë në jetën e tij.

Kjo ishte situata e vërtetë sot në Parlamentin njëpartik të Shqipërisë’, shkruan në Facebook, gazetari Artan Cena.

Image

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.