Standard.al

Gazetarët e pyesin për daljen e emrit në përgjime por ja çfarë thotë Ulsi Manja…

0

Kryetari i Komisionit të Ligjeve, Ulsi Manja nuk ka pranuar të komentojë telefonatën e tij me shefin e Policisë në Dibër, Robert Aga.

Manja u pyet nga gazetarët në dalje nga salla e Kuvendit, por tha vetëm: Për çështje të drejtësisë flet drejtësia… mos u nxitoni

Por, gazetarët e kanë ndjekur edhe më tej Manjën, duke e pyetur nëse ka përgjegjësi politike Ulsi Manja dhe PS për atë që BILD botoi dje. Zoti Manja, keni përgjegjësi ju?

Por kryetari i Komisionit të Ligjeve nuk ka pranuar të japë komente.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.