Standard.al

“Korrupsioni gangrena e Shqipërisë”/ DW plas “bombën”: Ana e errët e ndërtimeve në Tiranë, 90 % e fitimit në xhepat e…

0

Korrupsioni gangrena e Shqipërisë. Kështu shkruhet në një postim në rrjet të Deutsche Welle.

Media gjermane shkruan se godinat që po ndërtohen në Tiranë në dukje janë normale, por pas tyre ka një anë të errët.

“Rreth 90% e fitimit nga ndërtimet futen në xhep nga nëpunësit shtetërorë. Me të ardhura të paligjshme në qarkullim dhe pa ndryshim të brendshëm, perspektiva e Shqipërisë për t’u bërë së shpejti pjesë e Bashkimit Europian, po zbehet”, thuhet në artikullin e DW, që shoqërohet edhe me video.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.