Standard.al

Del sondazhi/ 80 % e shqiptarëve: Shqipëria rrezikon përplasjen….

0

Një sondazh i realizuar në emisionin “Opinion” tregon se 80 % e shqiptarëve mendojnë se vendi rrezikon përplasjen. Pyetjes nëse ajo që ndodhi në dje në Shkodër, ku qytetarët u përplasën me policinë, mund të shtrihet në gjithë territorin e vendit, shumica e shqiptarëve i përgjigjen po.

Duket se shumë pak njerëz, përfshirë dhe Kryeministrin, janë ata që mendojnë se kjo që po ndodh me zgjedhjet pa datë të dekretuar dhe pa opozitën janë normale.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.