Standard.al

Basha shkon në Spitalin Ushtarak….

0

Kryetari i PD Lulzim Basha në spitalin ushtarak

Basha po i bën një vizitë të plagosurit në Burrel, i sjellë me helikopter në Tiranë

I plagosuri, Alfred Lika është me frakturë të rëndë në kokë nga goditja dhe dhuna e FNSH

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.