Standard.al

“Xhevati thotë mbaro punë!” PËRGJIMI 6: Biseda me zyrtarin për blerjen e votave

0

Përgjimet janë të dosjes 184, për votimet në Dibër.

Përgjimi 6

“Arbën Keshi, drejtor i qendrës së Qendrës së Mbyllur për të Huajt e parregullt në Republikën e Shqipërisë në telefonatë me një person të paidentifikuar.

Një person i paidentifikuar telefonon drejtoin dhe e informon se person i cili refuzoi ofertën për para në këmbim të votave gjatë javës, ka ndryshuar mendje dhe shkoi të pyeste për paratë përmes xhaxhait të tij. Drejtori i jep shpjegime që ta mbyllë punën (ti japë para). I njëjti person i kërkon diçka tjetër, por, drejtori i thotë atij se do ti përgjigjet me mesash sepse nuk mund të flasë për momentin”, shkruan Bild.

Biseda

Arben Keshi: S’ka ardhur. E ka pasu fikur telefonin, po spo vjen.

0686912636: Ah dëgjo

Arben Keshi: Hë

0686912636: Ai që nuk e pranoi ofertën këtë javë

Arben Keshi: Po

0686912636: Ka ardh tu më kërku, këtu është daja e vet.

Arben Keshi: Hahahah. Mirë. Ti e di vetë.

0686912636: Xhevati thotë mbaro punë!

Arben Keshi: Mbaro de.

0686912636: Nuk kuptohet…

Arben Keshi: Ta shkruj me mesazh se nuk flas dot

0686912636: OK

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.