Standard.al

“Presin udhëzim nga partia, por partia hiç, s’nuk”, ironizon avokati i njohur: TOP NEWS ka difekt teknik prej 2 orësh…

0

Avoakti i njohur Altin Goxhaj në rrjetin social facebook ka reaguar me tone ironizuese: TOP NEWS ka difekt teknik prej 2 orësh.

Statusi

TOP NEWS ka difekt teknik prej 2 orësh.. i është prish dhe blloku pjesa e djathtë e ekranit prej 2 orësh. Nuk ndrrohen titrat për qamet 
Presin udhëzim nga Partia por Partia hiç, s’nuk 

Fotografia e Avokati Altin Goxhaj

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.