Standard.al

“E konfirmoj këtë bisedë”, Rama pranon: E konfirmoj bisedën me Arben Keshin

0

Edi Rama ka reaguar për herë të dytë në lidhje me video përgjimet e gazetës Bild.

Rama shkruan në Twitter se ka folur me Arben Keshin, duke e konfirmuar bisedën.

Por ai thotë se Keshi nuk ka punuar asnjëherë në polici.

Reagimi i plotë i Edi Ramës:

Çfarë mjerimi dhe çfarë përpjekje e dëshpëruar për manipulimin e njerëzve dhe nxirjen e Shqipërisë!

Çfarë gënjeshtre:

AK s’ka punuar në polici asokohe dhe ka qenë denbabaden kandidat komune në Maqellarë.

E konfirmoj këtë bisedë dhe do e bëja prapë njësoj!

Kush ka veshë le të dëgjojë.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.