Standard.al

VIDEO/ Artisti përdor pëlhurë dhe hekur për të krijuar art të mahnitshëm…

0

Në duart e Benjamin Shine, një copë tyl nuk është vetëm për të bërë veshjet e preferuara dhe perdet. Duke përdorur një hekur, artisti britanik e kthen pëlhurën në piktura mahnitëse realiste.

Shine skulpton, shtyn dhe zbukuron copën e madhe të tyllit, cilësitë e tij transparente i japin portretit bukuri dhe thellësi.

Duke u shtrirë në këtë mënyrë, artisti fiton tone dhe hije të ndryshme që i bëjnë të mundur që ai të përshkruajë realisht çdo gjë nga sendet në portrete.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.