Standard.al

“Pah, Pah, çfarë hajnash”/ 1 pishë, 5.500 Euro! Analisti Rama bën bilancin e çmimit të pemëve

0

Analisti i njohur Shenasi Rama, njëri prej drejtuesve kryesorë të lëvizjes së dhjetorit të 90-ës, ka bërë një bilanc, përsa i përket shitjes së pemëve në  Shqipëri, në Spanjë dhe Shtetet e Bashkuara. Ja lista me çmimet e pemëve:

Çmimi i pemëve në Shqipëri:

1 palmë = 800 euro
1 pishë = 5.500 Euro

Çmimi i pemëve në SHBA:

1 palmë = 59.99 dollarë
1 pishë = 49.99 dollarë

Çmimi i pemëve në Spanjë:

1 palmë = 120 Euro
1 pishë = 89.50 Euro

“Kësaj i thonë hajni, me e sjellë pishën nga Kentucky në Tirane bën 600 dollarë me avion, me e shkule ne Fushe Arrez e me e sjellë në Tiranë, 30 euro. Pah, Pah, çfarë hajnash ka në atë vend”,- shkruan Shenasi Rama në rrjetet sociale.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.