Standard.al

Çmendet moti/ Çfarë po ndodh në juglindje të vendit

0

Pas disa ditëve përveluese, moti ka bërë një kthesë të papritur. Në juglindje të Shqipërisë, në zonën e Korçës dhe të Devollit pasditen e sotme kanë rënë shtrëngata rrebeshi dhe breshëri.

Madhësia e kokrrës së breshërit ka qenë e madhe aq sa ka shkaktuar dëme të konsiderueshme për fermerët. Si pasojë e breshërit bimët e reja janë shtrirë përtokë.

Pas tërmeteve duket se fatkeqësitë natyrore nuk kanë të ndalur në Korçë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.