Standard.al

Në 21 vjet Meta nuk ka humbur asnjë ndeshje me Edin!

0

Avokati Altin Goxhaj ne nje status ne facebook ka folur mbi perplasjen e fundit Rama-Meta duke pohuar:

“Arsyeja pse do e fitojë Meta lojën ndaj Edit është se Meta në 21 vjet nuk ka humbur asnjë ndeshje me Edin! Kujtohuni dhe do bindeni”-theksoi Goxhaj.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.