Standard.al

Gazetari i njohur letër të hapur Bashkisë së lali Erit: Më hiqni emrin nga lista e zgjedhësve

0

Gazetari i njohur, Ylli Dylgjeri, i ka drejtuar një letër të hapur Bashkisë së Tiranës, ku i kërkon heqjen e emrit të tij nga lista e zgjedhësve.

Në postimin e tij Dylgjeri shkruan se në respekt të dekretit të presidentit të republikës, për shtyrjen e datë së zgjedhjeve, kërkon heqjen e emrit të tij nga lista e votuesve, të cilët Rilindja ka vendosur t’i çojë në zgjedhje në 30 qershor.

Ja postimi i Dylgjerit:

Letër,

Drejtuar Bashkisë

Tiranë

Nisur nga pozicioni i banorit dhe njëherësh i të zgjedhurit në Administrimin e Pallatit 9. Rruga “Sami Frashëri” Tiranë,

Ju kërkoj,

heqjen nga lista e Zgjedhësve për arsye të shtyerjes se datës së zgjedhjeve vendore pas Dekretit të Presidentit të Republikës.

Me Respekt,

Ylli Dylgjeri

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.