Standard.al

E FUNDIT/ Protesta Kombëtare e Opozitës, vendoset data dhe ora…

0

Partia Demokratike, dhe opozita e bashkuar, kanë vendosur datën e protestës kombëtare.

Në vendimin e opozitës së bashkuar është vendosur që protesta e radhës kombëtare të mbahet në ditën e premte në 21 qershor në orën 20:00.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.