Standard.al

VIDEO/ “Rama sot nuk ka shpëtuar nga zemërimi i qytetarëve”

0

Kryeministri Rama është fëlliqur plotësisht sot në Librazhd ku ndërsa kalonte me shpejtësi me makinat e gardës është sulmuar me kapsolla dhe sharje nga turma.

Dhe kjo ka ndodhur pikërisht në një nga zonat që ai e cilëson si më të fortat për të majtat, po edhe ku investon fuqimisht me propagandë, krahu i tij i djathtë Taulant Balla.

Ramën sot nuk e shpëtuar nga zemërimi i turmës as shtimi i shpejtësisë nga drejtuesi i mjetit.

Siç shikohet edhe nga video pritja e Librazhdit nuk ka qenë aspak miqësore për kryeministrin

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.