Standard.al

Rudina Hajdari ne Parlament fyen simbolin kombëtar: Shqiponja e shëmtuar …

0

Rudina Hajdari, mbajti fjalimin  në Kuvend,  Hajdari u shfaq në foltoren e kuvendit duke folur ne nje menyre qe nuk pritej, ajo komentoi deklaraten e Presidentit dhe fyen simbolin kombetar duke thene se: Akti patriotik që bëri Presidenti është i shëmtuar!!!! Kur Meta nuk beri gje tjeter vec se shqiponjen kombetare.

Ja deklarata e Hajdarit:

“Rezoluta e PS nuk ka vlerë juridike por thjesht ngre presionin dhe shantazhin ndaj Presidentit. Nga ky akt i Presidentit ne vetem mund te konstatojme, sepse vendimin nuk e marrim ne por Gjykata Kushtetuese. Nese gruaja e Presidentit eshte pale e opozites, a nuk eshte ky konflikt i paster personal. Akti patriotik që bëri Presidenti është i shëmtuar

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.