Standard.al

Studiuesi i huaj “kryqëzon” Ramën: Djalli fshihet në detaje…Rënia e besueshmërisë për kryeministrin në Berlin

0

Milan Nic, kreu i programit të Evropës në Institutin e Politikave GLOBSEC në Bratislavë, shkruan se Maqedonia Veriore po mbetet prapa në procesin integrues për shkak të Shqipërisë.

Në një postim në Twitter, ai shkruan se kryeministri Edi Rama ka rënie të besueshmërisë në Berlin.

“Një tradhti për Ballkanin nga ana e BE-së. Djalli fshihet në detaje dhe nuk ka të bëjë asgjë me Maqedoninë e Veriut. Pikat kyçe: 1- Rënia e besueshmërisë për Edi Ramën në Berlin, 2- Politika e koalicionit gjerman, 3 Maqedonia si ‘dëm kolateral’ për të blerë kohë për Shqipërinë”, shkruan Nic në Twitter.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.