Standard.al

Data e zgjedhjeve! Çfarë u vendos? Aleatët e Djathtë pas takimit me Metën: Takimi ishte shumë pozitiv…

1

Aleatët e Djathtë kanë përfunduar takimin në Presidencë me Presidentin Ilir Meta, ku u diskutua edhe për datën kur do të mbahen zgjedhjet e reja pas vendimit të Metës për të shtyrë datën 30 qershor.

Në dalje nga Presidenca, kreu i LZHK-së, Dashamir Shehi tha se

“Ne e çmojmë shumë por gjykojmë si takim i parë që është në një situatë të rëndë ishin ide të përgjithshme. Nuk kemi ndonjë avancimm përsa i përket problemeve, sepse ne mendojmë se misioni është përtej datës zgjedhore.

E dyta gjykojmë që data e zgjedhjeve është derivat i një tjeter analize çfarë do të bëjmë deri ditën e  zgjedhjeve

Ku të mërren në konsideratë propozimet e opozitës që të kemi zgjedhje të lira dhe të ndershme.

Sot gjykojmë që sot është bërë një hap i vogël pasi i takon drejtuesve

Ne gjykojmë që data e zgjedhjeve nuk është një dëshirë por do të dalë nga një marrëveshje politike

Nëse është shtyrje thjesht sa për të fituar kohë, nuk kemi bërë asgjë

E zgjidhim problemimin e kohës nëse pjesa tjetër nuk vazhdon të çmendet për datën e zgjedhjve”

1 Comment
  1. E verteta says

    Kane mbaruar fjalet , tani do te kete vetem veprim rezultat !
    Jem vone!
    ….!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.