Standard.al

Nuk ka qetësi për Ramën!!! Në mes të stadiumit, tifozët bëjnë të papriturën, nxjerrin banderolën “Rama ik”

0

Nuk ka qetësi për Ramën. Pas Opozitës dhe qytetarëve që nuk e duan, tani janë edhe tifozët Kuqezi ata të cilët kanë dalë hapur kundër kryeministrit.

Në ndeshjen që po luhet aktualisht midis Shqipërisë dhe Moldavisë, grupimi Tifozët Kuqezi kanë nxjerrë një banderolë “Rama ik”, të cilën e ka shoqëruar me flamurin e Shqipërisë.

Image

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.