Standard.al

Historiani Llalla: Nëse do Meta e bën Ramën të flasë me pasqyrën…

0

Rama duhet ta ketë parasysh se përballë Metës është i humbur. Meta e bëri Saliun kryemistër, bëri dhe Ramën. Nuk është punë tifozllëku, por një e vërtetë. Nëse do Meta, e bënë Ramën të flasë me pasqyrën. Politikanët shqiptar të Ballkanit do përkrahin Metës se sa Ramën. Edi Rama nëse se beson le ta vej një bastë të fort me mua. Ilir Meta kontrrollon fushën e politikës me qetësi dhe dashuri që nga viti 1998. Do jetë një betejë interesante Meta-Rama, ringu do mëndje dhe grusht të fortë, në çastin kur kundërshtari do jetë zbuluar, me hundën në qiell e bithën në diell.

Arben Llalla (historian) koment ne Facebook

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.