Standard.al

Demalia: Meta kreu veprim prej burri shteti, shpëtoi shqiptarët nga përplasja civile

0

Nga Ilir Demalia

Sot Presidenti Ilir Meta, bëri nje veprim prej burrë shteti, i hoqi spinotin makinerise fushatës se krimit eloktaral të Edi Ramës, në anën tjetër shpëtoj shqiptarët nga një përplasje civile. Por sot njëkohsisht Shqipëria nuk ka më shtet dhe institutione shtetêrore.

Mbetet për t’u parë, a do të munden shqiptarët të fillojnë ndërtimin e shtetit, apo di të vazhdoj lufta e bandave politike të kapura nga krimi organizuar dhe pastrimi parave të krimit nëpërmjet lidhjeve më pushtetin e krimit?!!

Do të jetë fundi-fillimit apo fundi pa fillim?

Le te shikojme!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.