Standard.al

S’të ka frikë njeri, mos kërcëno!” “Lajthit” Rama, në mes të emisionit i bie tavolinës me grushta!!!

0

Kryeministri Edi Rama dhe analisti Agron Gjekmarkaj kanë patur një debat të ashpër mes tyre, gjatë kohës që diskutoheshin përgjimet në ‘Dosjen 339-të’ të bëra publike nga BILD.

Gjekmarkaj i ka kërkuar Ramës që të mbajë përgjegjësi dhe të flasë si kryeministër pasi askush nuk ka më frikë nga kërcënimet e tij.

Debati:

Rama: Këto janë ca përgjime që janë mbajtur gjatë për të bërë presion që të vijë në studio disa njerëz si ky (Drejton gishtin nga Gjekmarkaj).

Gjekmarkaj: Mos më drejto mua gishtin ki respekt, se s’të ka frikë njeri, mos kërcëno.

Rama: Unë nuk kërcënoj, unë nuk kërcënoj, unë nuk kërcënoj (Ndërkohë i bie tavolinës me grushta dhe flet me toanlitet’

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.