Standard.al

“Punët” e €rionit! Zbulohet mashtrimi, “Lali Eri dhe kartat e studentit”

0

Pak ditë më parë kreu i bashkisë, Erion Veliaj prezantoi me shumë bujë dhe pompozitet, shpërndarjen e kartave të studentëve.  Kjo u trajtua gjerësisht në media si dhe u propagandua nga ana e qeverisë si një premtim i mbajtur në kuadër të “Paktit për Universitetin”.

“Punët” e €rionit!

€rioni u premtoi vazhdimisht studentëve, nëpër kasetat e përgatitura nga ai vetë, se karta e studentit do u siguronte abone me gjyëm çmimi. Sot studentët i janë drejtuar pikave të shitjes, por shpejt kanë kuptuar se kjo ka qenë gënjeshtra e radhës!

Video nga Studentët Denoncojnë!

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.