Standard.al

Bashkia e Tiranës shemb banesat te “Selvia”, ja çfarë ka ngelur pas

0

Një ditë më parë Bashkia e Tiranës i ka prishur banesat disa familjeve në Tiranë, në zonën e njohur si “Selvia”. Bashkë me shtëpitë janë hedhur në tokë edhe dy ndërtesa që shërbenin si biznese.

Punonjësit e Policisë Bashkiake ruajnë perimetrin, ndërsa banorët me lot në sy, shikojnë vendin ku kanë jetuar dhe punuar për vite me radhë, që sot është një gërmadhë.

Pavarsisht se banorët u shprehën se kishin të gjithë dokumentacionin, bashkia vendosi ti rrëzojë ndërtesat.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.