Standard.al

Edhe pse nuk ka gjykatë kushtetuese, ja ‘plas’ Balla: Zgjedhjet me 30 qershor janë detyrim kushtetues…

0

Kryetari i Grupit Parlamentar të Partisë Socialiste, Taulant Balla dhe Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi ishin sot të pranishëm në një takim elektoral në Bashkinë Prrenjas. Balla u shpreh se zgjedhjet me 30 qershor janë detyrim kushtetues. Sipas tij do të ndëshkohen të gjithë ata që do të tentojnë të cënojnë zgjedhjet.

“Shteti fillon nga respektimi i Kushtetutës dhe i ligjeve nga të gjithë. Zgjedhjet me 30 Qershor janë detyrim Kushtetues. Askush nuk mund të dalë mbi Kushtetutën. Ligji jep ndëshkim shembullor për këdo që do të guxojë të cënojë zgjedhjet. Edi Rama do të marrë në vitin 2021 mandatin e tretë qeverisës”, deklaroi Balla.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.