Standard.al

Tiranë/ “Rama ik!” Protestë e jashtëzakonshme e njerëzve të lirë…

0

Protesta e sotme e opozitës është padyshim ndër më të masivet të organizuara në Shqipëri dhe ndoshta më e madhja në këto vitet e fundit. Si në asnjë protestë tjetër të mëparshme, protesta e sotme ka patur një pjesëmarrje masive.

Nën thirrjet “Rama ik” dhe “E duam Shqipërinë si gjithë Europa”,  mijëra qytetarë “pushtuan” bulevardin “Dëshmorët e Kombit”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.