Standard.al

Kthjellime por dhe reshje shiu, ja çfarë do të ndodhë me motin…

0

RESHJET
Sot (e enjte dt.23) priten reshje të dobëta në qarqet Shkodër, Kukës, Lezhë, Dibër, Elbasan dhe Tiranë, ndërsa në qarqet e tjera nuk priten reshje (siç tregohet në tabelë, respektivisht për secilin qark).

TEMPERATURAT
Sot (e enjte dt.23) temperaturat minimale dhe maksimale të ajrit pritet të arrijnë:
në bregdet: 13 / 21 °C
në vendet e ulëta: 11 / 23 °C
në vendet malore: 6 / 19 °C

 

ZJARRET NË PYJE
———————-
Sot  (e enjte dt.23) të gjitha qarqet pritet të jenë në nivelin “S’KA RREZIK” për zjarre në pyje (siç tregohet në tabelë, respektivisht për secilin qark). Në disa qarqe pritet rrezik “I ULËT” vetëm në zona të lokalizuara, konkretisht qarqet: Korçë (Per?ndim), Fier (Jug) dhe Vlorë (Veri).

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.