Standard.al

Ja dhe një arsye pse e meritojmë të na heqë vizat Hollanda…!!! Në Hollandë i ngrenë monument p**stitutës, në Tiranë i hiqet emri rrugës…

0

Gazetari Ylli Dylgjeri ka reaguar pasi një rruge në Tiranë iu hoq emri i njërit prej personaliteteve më të njohura të muzikës shqiptare, Mentor Xhemalit.

Dylgjeri shkruan në një postim në rrjet se ndërsa në Holandë i vendoset monument një prostitute, në Shqipëri, i heqin emrin rrugës së Artistit të Popullit që këndoi Për ty Atdhe”.

“Ja dhe një arsye pse e meritojmë të na heqë vizat Hollanda…

Në Hollandë i ngrenë monument prostitutes

që këndonte “Për ty vaginë”, në Shqipëri i heqin emrin rrugës së Artistit të Popullit që këndoi Për ty Atdhe””, shkruan Dylgjeri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.