Standard.al

I tradhëtoi 17 Maji, denoncon avokati: Zbulohet kush mbush me like e komente faqen e Veliajt!

0

Nga avokati Altin Goxhaj

ZBULOHET KUSH MBUSH ME LIKE, KOMENTE & SHARE LALI ERIN! I “TRADHËTON” 17 MAJI

Sot në 17 Majin e famshëm u vërtetua se ata që mbushin postimet e Veliajt me like, komente dhe share janë të gjithë anëtarë të komunitetit LGBQ Sot në 17 Majin e tyre kanë qenë të zënë me ditën e festës ndaj s’kanë pas kohë me i bo like, komente {“je më i miri”) dhe share sps nuk kishte kush ti mbikqyrte pasi edhe mbikqyrësit si ata kishin festë

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.