Standard.al

“Moment delikat për vendin”, Kryemadhi takim me Falatko: Vëmendja e SHBA për Shqipërinë…

0

Kryetarja e LSI-së Monika Kryemadhi u prit në Departamentin Amerikan të Shtetit nga Zj.Susan K.Falatko, Drejtore e Zyrës për Cështjet e Europës Qendrore e Jugore.

Zj.Kryemadhi ndau me zj.Falatko opinionet dhe shqetësimet lidhur me situatën e rëndë politiko-sociale në Shqipëri si dhe angazhimin politik të LSI-së në këtë moment tepër delikat për vendin.

Ajo nënvizoi rolin e veçantë e vëmendjen e SHBA per Shqipërinë bazuar edhe në vlerat e jashtëzakonshme të demokracisë, që Amerika përfaqëson për vendin tonë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.