Standard.al

Jonida Maliqi lë nam me anglishten në Eurovizion. Gjen shpëtim në shqip…( me video )

0
Këngëtarja shqiptare është ngatërruar disa herë gjatë konferencës për shtyp, duke mos gjetur fjalën e përshtatshme për të thënë “Fasadë”.
Të gjithë e mbajnë mend skandalin e këngëtares shqiptare në Eurovizion, Eneda Tarifa, e cila dy vite më parë, u bë lëmsh gjatë konferencë për shtyp me mediat e huaja.

“Dhurataa ma kujto pak”, -tha Tarifa, por nëse do ndiqni këngëtaren shqiptare, Jonida Maliqi, Tarifa do t’ju duket profesioniste me anglishten.

Këngëtarja shqiptare është ngatërruar disa herë gjatë konferencës për shtyp, duke mos gjetur fjalën e përshtatshme për të thënë “Fasadë”.

Në disa raste, ajo bëhet lëmsh me fjalët, duke i thënë herë shqip dhe herë në anglisht.

“After i win “Festivali i Këngës”….”-thotë Maliqi.

Për më shumë ndiqni videon.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.