Standard.al

FotoLajm/ Çfarë po ndodh në ambasadën gjermane në Tiranë…Si në vitet ’90

0

Në ambasadat e vendeve perëndimore në Tiranë ka ende radhë pritje njësoj së në vitit ’90. Shqiptarët po ikin nga sytë këmbët për shkak të mungesës së shpresës, keqqeverisjes dhe korrupsionit. Fotot që shihni më poshtë janë shkrepur sot pranë ambasadës gjermane në Tiranë. Dhjetra të rinj po presin në radhë për viza pune drejt Gjermanisë. Është pak a shumë e njëjta situatë cdo ditë.

5 vitet e fundit është rritur numri i atyre që janë larguar nga vendi. Të gjitha sontazhet e organizatave vendase dhe të huaja kanë nxjerrë se në masë të madhe shqiptarët duan të largohen në emigracion për një jetët më të mirë.

Save

Share

Të Ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.