Standard.al

Denoncon Vasili: Studentja në mes të natës në polici për Borchard!

0

Nenkryetari i LSI ka denoncuar nje rast te rende sonte ne mnremje ne adresen e tij ne rrjetin social facebook. Me poshte statusi i plote

Nga Petrit Vasili

SKANDAL STUDENTJA NE POLICI PER BORCHARD!!!

Policia e Rajonit Nr.1 therret tani ne mes te nates studenten Ana Azizaj per ti bere presion. Arsyeja eshte se i ka thene Borchardit “Turp ti vije”.

Ky eshte TURP i vertete. Policia qe nuk guxon te ndale horrat,kriminelet dhe te korruptuarit therret ne mes te nates nje vajze te re studente.

Ana Azizaj ka te drejten e fjales ka te drejte te mendoje ndryshe ka te drejte te protestoje.

TURP me te madh Shqiperia nuk ka pare.

Turp per cdo nderkombetar qe hesht ndersa studentja Ana Azizaj thirret ne mes te nates.

Turp ti vije te gjithe atyre qe heshtin.

Shame on you te gjithe atyre qe perkrahin terrorin ndaj nje vajze te qe thote mendimin e lire te saj.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.