Standard.al

Moti i keq në Vlorë/ Përplaset trageti me kalatën e portit

0

Trageti i linjës Vlorë-Brindisi është përplasur sot me kalatën e portit.  Mësohet se në momentin e përplasjes, trageti ka qenë i ankoruar në port kur stuhia dhe dallgët e mëdha e kanë shtyrë drejt pankinës.

Drejtuesit e tragetit po luftojnë me dallgët dhe erën e fortë. Sipas drejtuesve të tragetit kjo situatë ka ardhur si pasojë e mungesës së barrierës mbrojtëse në portin e Vlorës.

Porti i ri i qytetit është pa barierrë mbrojtëse.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.