Standard.al

Dy fëmijë amerikanë “thyejnë” urdhrin e amabasadës! Video/ Dalin përballë zyrës së Ramës

0

Dy fëmijë kanë vjedhur vëmendjen e qytetarëve teksa kanë dhuruar shfaqje në Bulevardin “Dëshmorët e Kombit”, ku mbahet edhe protesta e opozitës.


Dy fëmijët me ngjyrë duket se e kanë shijuar së tepërmi muzikën e vendosur në sfond, dhe kanë lënë biçikletat për të kërcyer në ritmet e saj.

E nga ajo që shfaqet në video, duket se talenti nuk iu mungon. Padashje dy fëmijët u bënë protagonistë të ditës, megjithëse nuk duken si protestues.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.