Standard.al

Mertiri: Edi Rama përdori luftën për ti shpëtuar krizës politike, bashkëpunëtor kriminal

0

Enver Hoxha dhe klika kriminale qe e rrethonte e perdoren Luften Nacional-Çlirimtare per te vrare shqiptare te pafajshem e patriote te mire te cilet i shikonin si pengese per te marre pushtetin. Bashkepunetoret e atij regjimi e perdorin sot luften per te legjitimuar trashegimine politike kriminale ku bejne pjese. Edi Rama, e perdori sot luften per te spostuar sadopak vemendjen nga kriza politike per shkak te degradimit ku e ka cuar kete shtet, duke kerkuar mobilizim te enveristeve, ne keto dite te veshtira per te.
Abuzuesit me te medhenj me luften jane, pike se pari, ata qe e perdorin.

Pretendimi se Instituti i zbardhjes se krimeve te komunizmit nuk paska te drejte te studioje krimet e para 44-s eshte nje argument idiot. Lufta nuk mbrohet me pengim te zbardhjes se te vertetave, ashtu si nderi i shpise nuk ruhet duke fsheh kurverite e ciftit.

Duke e mbrojtur kaq felliqesisht, jane pikerisht ata qe po e perdhosin luften, me keq se vete Enver Hoxha me Miladin Popovicin.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.