Standard.al

FLET AVOKATI/ Pse PD nuk lejon të përmendet që në Shqipëri po zbatohet një axhendë për shpopullim dhe falimentim të vendit

2

Reagim nga Koalicioni Qytetar Për Shqipërinë

Që ta kuptoni farsën opozitare të PD mjafton të kujtoni se Luli dhe ushtarët e tij nuk flasin kurrë për një Plan, Skenar apo Axhendë Rrënimi, Falimentimi dhe Shpopullimi të Shqipërisë por vetëm për ca hajdutë që për shkak të vjedhjes dhe grabitjes po KEQ-QEVERISIN! Nëse do të fliste PD për këtë Axhendë menjëherë dikush nga salla do të bënte pyetjen e famshme:
KUSH E KA SHKRUJTUR KËTË PLAN, SKENAR APO AXHENDË?

Dhe automatikisht do të dilnin dhjetra dokumentat e Soros të Marëveshjes në Tetor 2013 me institutin CID (të themeluar nga Socrates Kokkalis dhe Elainye Palulias) dhe vetë Reformën Sorosiane në Drejtësi (në marrëveshje të Lulit me George Soros që në 5 Dhjetor 2014 në Selinë e PD) që ne kemi 5 vjet që i raportojmë nën censurën totale të Pushtetit dhe Opozitës!!!

Ku ka lumturi më të madhe për Sorosin dhe Edin dhe vetë pasardhësin Veliaj se Rilindja të akuzohet nga Opozita (siç bën çdo Opozitë në botë) për avazin e dekadave: KEQ-QEVERISJE!

Por Lul Sorosi dhe këlyshët e Soros në PD që kanë kancerizu Opozitën dhe janë paterica kryesore e Rilindjes nuk mund të lejojnë vënien nën akuzë të Soros sepse Sorosi i tredh një e nga një 

Dhe nëse Opozita do të kishte këtë qasje ndërkombëtare prej vitesh siç ne i kemi bërë presion prej 5 vjetësh, bota do të kishte krejt tjetër reagim ndërkombëtar sdms forcat konservatore që sot janë në fuqizim ndërkombëtar kudo në botë!

Psh një Opozitë që do të dorëzonte mandatet për të penguar Axhendën Soros të Rilindjes për Rrënimin, Falimentimin dhe Shpopullimin e Shqipërisë do të siguronte një mbështetje krejt tjetër ndërkombëtare dhe jo këtë absurd ku të gjithë janë kundër Opozitës!

Kujtoni po ashtu se si për 9 muaj rresht Lul Sorosi që nga Korriku 2018 e deri në Mars 2019 nuk reagoi në asnjë rast e le më të ndërmerrte qëndrime politike opozitare kundër Axhendës Soros për Copëtimin e Kosovës! Reagoi pa një deklaratë personale por me tekst të zyrës së shtypit me gjysmë zëri veç në Prill kur u mor vesh dështimi i paralajmëruar i kësaj Axhende dhe kuptohet duke zhdukur nga qëndrimi zyrtar i PD fjalën Soros!

Sepse Axhenda Soros për Rrënimin, Falimentimin dhe Shpopullimin e Shqipërisë nuk mund të imagjinohet se mund të vihej në zbatim nga Rilindja po të mos kishte në xhep Sorosi Lul Sorosin dhe gjithë Kolonën e Pestë të Soros në PD!!!

Në asnjë vend të botës nuk mund të realizohet një Axhendë kaq antikombëtare e tillë! Sepse sado i fuqishëm të jetë Soros kudo në çdo shoqëri ka antikorpe shoqërore që i krijojnë rezistencë imunitare çdo shoqërie dhe për këtë shkak askund nuk mund të kapet dot Opozita duke e kthyer jo vetëm Qeverinë në Kuislinge por edhe vetë Opozitën në një Opozitë Kuislinge!!!

Shqipëria është rast unik në botë dhe Eksperimenti Soros ka vlerë miliardash në shumë dimensione!
1. Fiton miliarda duke modeluar një Manual për çdo vend të botës!
2. Fiton miliarda nga Serbia dhe Greqia dhe aleatët e tyre historik antishqiptar prë shkak se po vë në zbatim një Axhendë Postmoderne vazhdim të Memorandumit të Vaso Çubrilloviç të Akademisë Shkence të Serbisë (në koherencë të plotë me qarqet greke si atëherë) për SHPOPULLIMIN E BALLKANIT NGA SHQIPTARËT!
3. Duke shpopulluar Shqipërinë e cila është kthyer në një Çiflig të Soros mund të bëjë biznes në të ardhmen me Serbinë për daljen e tyre në detin Adriatik dhe t’i japë Greqisë çdo territor të pretenduar! Kujtoni Axhendën e Partisë Komuniste Shqiptare për t’a bërë Shqipërinë Republikën e 7-të të Jugosllavisë e cila dështoi rastësisht vetëm për shkak të prishjes së Titos me Stalinin për hallet e tyre dhe Enveri nderoi aleat sepse u ndje i rrezikuar nga babëzia e pushtetit të Titos për t’a zëvendësuar me Koçi Xoxen!

Ndaj sa ç’janë antishqiptarë dhe tradhtarë Klika e Sorosit në Pushtet po aq është edhe Lul Sorosi me Kolonën e Pestë të Soros në PD sps të dy palët janë 2 anët e medaljes së Pushtetit Kuisling të Soros në Shqipëri!

P.s. Axhenda Soros për copëtimin e Kosovës dështoi se atje ka politikanë të përgjegjshëm proamerikanë dhe patriotë si Ramush HaradinajTahiri Editandërsa në Shqipëri kjo Axhendë Soros për Rrënimin, Falimentimin dhe Shpopullimin e Shqipërisë është në fazat finale sepse këtu deri tani na kanë munguar Haradinajt, Editat dhe kështu patriotësh aktivë por që këto modele frymëzuese do t’i kemi shumë shpejt në aksion nëpërmjet Koalicionit QytetarPër Shqipërinë!!!

2 Comments
 1. Elvira Jakova says

  E drejte per sa thuhet.Tani Sorosi duhet te pushoje se ekzistuari ne Shqiperi.Ata qe jane shkolluar nga Sorosi potuaj te gjithe(diplomat e tyre fallsifikim i madh) i kane sjelle kaq shume deme ketij vendi .Vereni Veliajn ,Persida Asllani,Mirela Kumbaron Germenji etj etj.Vereni shoqatat qe financohen nga Sorosi cfare bejne dhe sa per sy e faqe jane vereni Godole ,Partner etj,etj……
  Ka ardhur koha qe kjo fare homoseksualesh te dale e jashtligjshme ne Shqiperi e mos t,i besohet me asnje anetar te tij qe u shkollua prej tij. Ta heqim qafe njehere e mire kete sekt rilindje e kancerin Soros bashke me te!!!
  Por kujdes Shqipeiria s,ka me nevoje te kapet pas te tjereve por te afirmoje vlerat e saj me te mira identitetin e saj
  kombetar,ska nevoje t,i servilozet askujt por me burreri dinjitet dhe largpamese t,i tregoje vogelsirave mogeriniale,apo hanhane
  se nuk jemi me bisht i askujt,por vetvetja! Boll me keto vemje te epokes se humbur!

 2. Elvira Jakova says

  Elvira Jakova Says 2 hours ago
  E drejte per sa thuhet.Tani Sorosi duhet te pushoje se ekzistuari ne Shqiperi.Ata qe jane shkolluar nga Sorosi potuaj te gjithe(diplomat e tyre fallsifikim i madh) i kane sjelle kaq shume deme ketij vendi .Vereni Veliajn ,Persida Asllani,Mirela Kumbaron Germenji etj etj.Vereni shoqatat qe financohen nga Sorosi cfare bejne dhe sa per sy e faqe jane vereni Godole ,Partner etj,etj……
  Ka ardhur koha qe kjo fare homoseksualesh te dale e jashtligjshme ne Shqiperi e mos t,i besohet me asnje anetar te tij qe u shkollua prej tij. Ta heqim qafe njehere e mire kete sekt rilindje e kancerin Soros bashke me te!!!
  Por kujdes Shqipeiria s,ka me nevoje te kapet pas te tjereve por te afirmoje vlerat e saj me te mira identitetin e saj
  kombetar,ska nevoje t,i servilozet askujt por me burreri dinjitet dhe largpamese t,i tregoje vogelsirave mogeriniale,apo hanhane
  se nuk jemi me bisht i askujt,por vetvetja! Boll me keto vemje te epokes se humbur!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.