Standard.al

Pas puthjes homoseksuale te Laert Vasilit, puthet Luiza Xhuvani me Luli Bitrin!!! Te gjithe tek Kumbaro…

0

Luiza Xhuvani puthet me Luli Bitrin ne skenën e “Engjejve…” të Kumbaros

 

Media si gjithmonë, këtu në Shqipëri, duket sikur e sheh për herë të parë diccka që nuk është normale, apo tabu. Puthja e dy aktorëve në shfaqjen “Ëngjejt e Amerikës” me regji të Arben Kumbaros ka bërë bujë e shpërndarë në foto, për të treguar historinë homoseksuale që tregon vepra.

Por Laert Vasili e Donald Shehu nuk janë të vetmen puthje homoseksuale në skenë. Në një moment të shfaqjes është edhe aktorja Luiza Xhuvani që puthet në buzë me Luli Bitrin në rolin e ëngjëllit.

SHkrepëtimet në atë shfaqje duket sikur vijnë më tepër si shenja ekzibicioni për të mbushur mediat me “tekste” positive se sa një rast regjie. Dihet se regjisori Arben Kumbaro është një teknicien teorik por në aspektin e krijimtarisë gjithnjë ka pasur probleme, edhe pse kritika këtu nuk është funksionale. Por edhe në rastet kur tenton një mendim, plasin konfliktet dhe sherret mes njëri tjetrit, pasi janë projekte që kushtojnë e financohen në të shumtën e herës për hir të klaneve dhe krahëve politikë

A. K Standard.al

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.