Standard.al

“Të jetë Nari ynë ky”, ironia e Dylgjerit: Se ka fajin grepi, e ka fajin krimbi

0

Gazetari dhe analisti Ylli Dylgjeri ka bërë një koment në rrjetet sociale për Leonard Kokën.

Statusi:

Sapo lexova një lajm nga Leonard Koka te portali News Bomb!

Uaaaaaa, të jetë Nari ynë ky që merret me Heronjtë e Vigut? Tjetër Nar njof unë. Nari që njof unë nuk punon me pseudonim. Çi duhet?  Nari me peshkim meret. Kujt ti trembet?Nari kap çar ti dalë. Krap e ngjala.

Ai, kur hedh grepat bën dhe vjersha. Ja dhe fundit:

KRAPI

Kur në grep ngeci

Krapi diç përshpëriti

Se ka fajin grepi

E ka fajin krimbi

E gjeni dot kujt i ka hyrë krimbi këto kohë? Merreni detyrë shpije.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.