Standard.al

Godet Manjani: Rama e ndriti me Shqipërinë, i ngeli t’i japë mend Kosovës

0

Kryeministri Edi Rama, është i vetmi që beson se ai është lider i rajonit, duke u munduar të japë mend për gjithçka ndodh në Ballkan.

Ish-ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani, me ironi shkruan se e ndriti me Shqipërinë dhe i ka ngelur të japë mend Kosovën, duke ju referuar deklaratave të bëra nga kryeministri kosovar, Ramush Haradinaj, i cili tha se në samit ka patur presion nga Rama për të hequr taksën për Serbinë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.