Standard.al

Shifrat e kripura!!! Do të paguani edhe muzikën e lokaleve, ish-modeli publikon faturat

0

Ish-modeli i njohur dhe aktori Oni Pustina ka publikuar një faturë, që me siguri do të habiste këdo që do t’i vinte mbi tavolinë. Duket se lokalet kanë filluar të përllogarisin ndryshe çmimet e shërbimeve që ofrojnë për klientët.


Siç duket, veç pijeve dhe pjatave të porositura, në faturë ka nisur të përfshihet edhe muzika e restorantit. Madje, për 6 persona sipas kësaj fature duhet paguar 18 mijë lekë të vjetra, ndërsa ish modeli nuk ka dhënë detaje se ku ndodhet ky lokal.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.