Standard.al

“Rinasi?” Policia kontroll në shtëpinë e “Dajës” në plazh, dyshohet për…

0

Sipas hetimeve Hajdini është njohje e vjetër e Admir Murataj, i ekzekutuari në ngjarjen e 9 prillit.

Arrestimi i kosovarit Ragip Hajdini, një nga personat e dyshuar për grabitjen në Rinas, ka çuar policinë dhe Krimet e Rënda në shtëpinë e tij në Durrës, me qëllim për të gjetur prova si edhe paratë e grabitura.

Murataj por edhe Klement Çala, kanë lidhje të hershme me Kosovën. Kjo është edhe nga arsye përse mendohet që që një nga mjetet që u përdor gjatë grabitjes u soll nga Kosova.

Po kështu mendohet që Hajdini së bashku me Muratajn dhe Çalën konsiderohen si personat që kanë organizuar të gjithë grabitjen. Ndërkohë që në kërkim është edhe një person me pseudonimin ‘Tani’ si edhe vëllezërit Eldi dhe Klement Çala.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.