Standard.al

Protesta dhe tension…!! Video drithëruese! Vdekja e 25 vjeçares, mjekët në gjykatë, ja çfarë thonë familjarët…

0

Është shoqëruar me protesta dhe tensione, seanca gjyqësore e dy mjekëve në Elbasan të arrestuar si përgjegjës për vdekjen e 25 vjeçares pas lindjes.

Familjarët e të ndjerës kërkojnë drejtësi para dyerve të Gjykatës ku edhe po protestojnë. Në protestën e tyre ata kanë marrë edhe foshnjën e porsalindur.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.