Standard.al

Populli paguan dhe ka te drejte te kerkoje……….

0

 

Nga Ergys Mertiraj

Marre nga fb i i tij

Sipas metodës së vjetër të propagandës, – thotë Edward Bernays, – një kompani prodhimi veglash muzikore do t’u thoshte blerësve: Të lutem bli një piano! Ndërsa sipas metodave të reja të manipulimit të publikut, procesi është kthyer mbrapsht dhe ka mundësuar që blerësi t’i thotë prodhuesit: Të lutem më shit një piano!

Besoj i keni parasysh rradhët e turmave të mbledhura për të blerë dekoderë për televizorët, vetëm disa muaj më parë!

Sot brezi viktimë i ERTV-së, jeton duke kullotur lajme nga kazani i plehrave të propagandaës qeveritare dhe mezi pret të shijojë spektaklin e vulgaritetit të rradhës, që Kryeministri ofron si opium për popullin çdo ditë.

Populli paguan, sidoqofte, dhe ka te drejte te kerkoje shfaqjen qe do

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.