Standard.al

Ilir Demali për partinë e Patozit: Llozëria dhe listat e pa……..

0

 

Llozëria

Deputetët e listave dhe parti(p)içkave që po hyne në Parlament dhe në zhgjedhjet lokale të qershorit, si Bindja Palloziane, apo Ollozi, Hajdallozi, Tallozi, Gjonllozi e lista-llozoria, më kujtojnë orkestren në filmin Titaniku!

Ata bininin veglave ti mbanin pasagjerët më gajret kur Titaniku po fundosej.

Edhe këta po mbajne Rame-Rilindjen më gajret ku kjo po fundoset.

Ata të Orkestres Titanikut sepaku kishin vegla kurse këta Llozëria, jo që skanë vegla, por po përdoren si vegla.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.