Standard.al

Shpërthen Kryemadhi: Rama telekomanda e krimit të organizuar…

0

Kryetraja e lSI Monika Kryemadhi ka folur pas firmosjes se marveshje per koalicioninn opozitar

Ajo bërë thirrje për zgjedhje të lira dhe të ndershme

Votime kanë bërë gjithë diktatorët, tha ajo.

Shqiptarët duhet të jenë të garantuar që të zgjedhin atë që duan.

Kjo marrëveshje është flamuri i shpresës për shqiptarët për të rinjtë e të rejat dhe për të gjithe ata që duan të ndertojnë të ardhmen e tyre në Shqipëri

Ky është një koalicion përballë një shteti të kapur

Edi Rama është telekomanda e krimit të organizuar, tha kryetarja e LSI.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.