Standard.al

Nga çfarë ka frikë?! Rama anulon takimin…. Ja çfarë ndodhi!!!!

0

Edi Rama duhej të ishte sot në orën 11:00 tek Ministria e Mjedisit për një takim me stafin e ministrisë.

Garda dhe qentë anti-minë kanë ‘qethur’ ambientin duke bërë një kontroll të imtësishëm. Stafi është kontrolluar për armë e sende të forta, me pas janë rreshtuar në shkallët e godinës për të pritur kryeministrin.

Por në momentet që Rama është njoftuar se disa të rinjë i kishin zënë derën e ministrisë për të protestuar, ka vendosur të anulojë takimin e planifikuar.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.