Standard.al

Korça në protestë!!! Protestojmë për 3 arsye…

0

Tregtarët e Korçës janë ngritur në protesta kundër zhvendosjes në markaton e qytetit.

Ata shprehen se refuzojnë zhvendosjen për shkak të tarifave të larta të qirasë në merkato.

“Protestojmë për 3 arsye. Ne kërkojmë ulje të tarifave, për shkak të konkurrencës së pandershme tek shumica dhe që të mos lejohet më tregtimi tek tregu i vjetër.”, shprehen Tregtarët.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.