Standard.al

Gent Cakaj, ministri 28-vjeç që thotë se ka 14 vite përvojë politike!!!!

0

28 vjeç dhe thotë se ka 14 vjet përvojë politike. Ministri i Jashtëm në Detyrë, Gent Cakaj në një intervistë ndryshe në Opinion ka folur për jetën e tij.

“Angazhimet e para i kam në shkollën e mesme. Me fillimin e shkrimeve politike e më pas deri në moshën 18 vjeçare. Kam botuar në gazetat ditore në Kosovë. Nuk ndihem komod me ato shkrime se tani kam evoluar. Në moshën 15 vjeçare jam bërë pjesë me Vetëvendosjen. Nuk kanë qenë shumë çështje politike, por nga pasioni politik. Ne nuk kemi zgjedhur politikën por ajo na ka zgjedhur ne”, thotë ministri në detyrë, i lindur në Prishtinë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.